Sivut

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Pienelle parasta


Olin tänään nuorimmaiseni kanssa Temppeliaukion kirkossa Hannele Huovin ja Soili Perkiön konsertissa. Kyseessä on Helsingin seurakuntien lapsiperheille suunnattuun Pienelle parasta -kokonaisuuteen kuuluva tapahtuma, joka on käsittääkseni järjestetty useamman kerran.

Pitääkö heti ottaa selfie? Heräsin juuri!

Esikoisen kanssa kävimme myös kyseisessä tapahtumassa, joten postitse saapunut kutsu lämmitti mieltä ja motivoi raivaamaan tilaa kalenterista. Lämminhenkinen, tuttuja lauluja ja runoja sisältävä, aidosti vauvoille suunnattu tapahtuma sai 7,5 kk pomppuliisan sylissäni villiintymään. Toisten lasten näkeminen, kallioon louhitun kirkon äänimaailma ja erityisesti tuttu "Hiiri mittaa maailmaa" -laulu innostivat kiljahtelemaan riemusta.

Tämmöiset tapahtumat, joissa ei tarvitse olla hipihiljaa joutumatta silmätikuksi (kuten koin vähän aikaa sitten eräässä messussa, en tosin ollut itse vauvan kanssa paikalla vaan pelkästään sivustaseuraaja), madaltavat kynnystä tulla kirkkoon koko perheellä. Tosin Temppeliaukion kirkossa ei kynnys korkealla ole muutoinkaan. :)

Pienelle parasta -konsepti on tarjonnut muutakin mukavaa Helsingin seurakuntiin kuuluville lapsiperheille, esim. cd-levy ja kirjanen. Kirkollisverolle on tosiaan saanut vastinetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti