Sivut

maanantai 28. syyskuuta 2015

Kesämuistoja: Titi-nallen talossa ja Näsinneulassa


Tämän lapsiperheen pyhiinvaelluskohde oli tämän kesän osalta Titi-nallen talo Ikaalisissa. Titi-nalle on vuoden ajan ollut esikoisen lempijuttu. Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun hän sattui bongaamaan Ilta-Sanomien takakannesta Titi-nallen konserttimainoksen, mikä johti siihen, että kävimme viime joulun alla konsertissa. Sen jälkeen meille on muuttanut muutama nalle ja useampi dvd.






Itse kohteessa kuopus oli tapansa mukaan kovin vauhdikas ja rohkea, esikoinen tarkkaili kauempaa. Talo itsessään oli sokkeloinen ja lopulta melko pieni, mutta kesäpäivinä ulkona järjestetty ohjelma venytti hyvin vierailua. Parasta oli tietysti nähdä nallet. Kuopus halaili niitä hyvin innokkaasti.

Näin aikuisen näkövinkkelistä voin sanoa, että vaikka olikin oikein mukava päivä, niin toista kertaa varmaankaan tuonne päädytä. Sen verran vähän oli tekemistä, varsinkin jos isompia lapsia ajattelee.

Takaisin päin ajellessa kello oli vielä sen verran vähän, ettemme uskaltaneet ottaa riskiä takapenkin pitkistä matkaunista, vaan pistäydyimme Särkänniemessä ja Näsinneulassa. Meille Linnanmäen aukioloaikoihin tottuneille oli suuri ihmetys, kun Särkänniemi meni kiinni jo seitsemältä! Sen vuoksi kurkistimme huvipuiston puolelle varsin pikaisesti ja suuntasimme laitteiden mennessä kiinni kohti Näsinneulan näköalaa. Jossain vaiheessa mietittiin, että olisi ollut järkevää varata majoituskin, mutta oli virkistävää matkan rasituksista huolimatta saada herätä seuraavana aamuna omasta sängystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti