Sivut

tiistai 1. syyskuuta 2015

Kesämuistoja: Itiksen Leikkiasema

Alkukesästä Itiksessä käydessämme saimme sattumalta vapaaliput Itiksen pian avattavaan Leikkiasemaan. Eräänä sadepäivänä päätimme pistäytyä siellä, kun olimme menossa Itikseen esikoisen toiveen mukaan smoothielle. Paikka oli positiivinen yllätys.
Sisäänpääsy on 2 € per lapsi ja oikeuttaa tunnin leikkiaikaan. Lapset ovat vanhemman vastuulla ja valvonnassa. Leikkiasema on suunniteltu 4-10-vuotiaille, mutta meidän 3v ja melkein 1,5v viihtyivät oikein hyvin. Tunti oli juuri sopiva aika. Kuopus innostui aluksi portaista ja portista, yritti karkuun useaan otteeseen. Kun löysimme pomppulinnan, ei neitejä olisi sieltä oikeastaan pois saanutkaan.
Olimme paikalla heti aukiolon jälkeen ja siellä oli varsin rauhallista. Kun leikkiaika läheni loppuaan, väkeä tuli koko ajan lisää. Olikin näin pienten kannalta todella hyvä, että olimme niin aikaisin, etteivät he jääneet isompien jalkoihin vaan pääsivät vapaasti tutustumaan paikkaan. Ehdottomasti menemme uudestaan. Paikka oli oiva vaihtoehto hoplopeille ja muille, joissa helposti vierähtää koko päivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti