Sivut

torstai 2. huhtikuuta 2015

Pääsiäisvaellus

Mikaelinkirkolla järjestetään pääsiäisvaellus. Itse en ole vielä ehtinyt mukaan, mutta tyttäreni kävi kerhoryhmänsä kanssa. Olen aiemmin kyllä osallistunut vastaavaan useammankin kerran. Vielä on kuitenkin yksi mahdollisuus, sunnuntaina pääsiäismessun jälkeen klo 12.30. Täytyy yrittää ehtiä sinne!

Pääsiäisvaelluksen myötä Raamatun tapahtumat tulevat elämyksellisesti tutuiksi. Mikaelinkirkon yläkertaan on rakennettu niin viimeinen ehtoollinen kuin Jeesuksen hautakin.

Tyttärelleni muistiin jäi erityisesti laulu typötyhjästä haudasta. Sain tämän selville siitä, kun hän tapaili sanaa typötyhjä useampaan otteeseen. Kysyin, mistä tuo sana oli hänelle tuttu, niin hän osasi kertoa, että Aulin kanssa pääsiäisvaelluksella oli typötyhjä. Arvasin sitten, että kyse oli haudasta. Sitten hän sanoi: Äiti laula se. Minä en kuitenkaan osannut kyseistä laulua.

Kyselin vähän muilta kerholaisilta, että mitä siellä pääsiäisvaelluksella oli. Eräs sanoi, että siellä näkyi Sini-pappi. Joitakin oli jännittänyt pimeässä huoneessa.

Näillä eväillä voinkin toivon mukaan muodostaa sunnuntaina oman kokemukseni vaelluksesta. Nähdään siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti