Sivut

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Luottamustehtäviä

Maanantaina oli jälleen seurakuntaneuvoston kokouspäivä. Keskustelimme ja päätimme monenlaisista asioista. Yhtenä toistuvana teemana miltei jokaisen asian yhteydessä nousi esille se, miten seurakunnan varat tulevat lähivuosina vähenemään niin jäsenkadon kuin yhteisöveromuutoksen myötä. Väheneviin resursseihin täytyy varautua jo ennakkoon sopeuttamalla toimintaa.

Minut nimettiin työryhmään, joka valmistelee seurakunnan taloussuunnitelmaa vuodeksi 2016 ja talouden perusraameja vuosille 2016-2018. Tulen varmasti oppimaan paljon tuon työryhmän parissa. Todennäköisesti joudumme ehdottamaan ja tekemään tulevina vuosina vaikeitakin ratkaisuja, vaikka tällä hetkellä seurakuntamme talous ihan hyvissä raameissa onkin.

Olen huomenissa menossa myös viestintäpalaveriin mukaan suunnittelemaan ja antamaan vinkkejä erityisesti sosiaalisen median käyttöön sekä nuorten ja nuorten aikuisten tavoittamiseen. Kuinka ja missä seurakunnan tulisi viestiä, jotta viesti saavuttaisi mahdollisimman kattavasti seurakuntalaiset sekä mahdolliset tulevat seurakuntalaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti