Sivut

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kontulan Helmi

Kävimme tänään vaalilounaalla Kontulan Helmi Grillissä, joka onkin meidän perheen kantapaikka. Nimi voi johtaa harhaan, sillä kyseessä ei ole mikään grilli, vaan oikein mukava, parhaaksi lähiöravintolaksikin valittu ruokaravintola. Tytötkin ovat käyneet siellä pienestä pitäen. Ruoka maistuu ja palvelu sujuu. Useimmiten lapset saavat sieltä ilmapallot mukaansa.
Käymme testaamassa miltei kaikki teemaviikot. Nyt on meneillään parsaviikot. Siinä missä bliniviikot ovat tammikuun aurinko, parsaviikot ovat kevään aloitus. Perinne jo monen vuoden ajan. Muutaman kerran olen tyttöjen kanssa käynyt myös lounaalla, tosin ne hetket eivät ole esikoisen suosiossa, sillä silloin ei pääse leikkipaikalle, koska lounasaikaan leikkipaikan eteen on katettu kahvit. Ja lähteminen on aina yhtä vaikeaa, sillä esikoinen haluaisi jäädä paikkaan leikkimään.
Mieheni äänestää aina vaalipäivänä, minä ennakkoon. Lapset kulkevat mukana miltei äänestyskoppiinkin, jotta näkevät tulevan kansalaisvelvollisuutensa toteuttamistavan. Tosin mikähän tilanne ja vaalitapa onkaan sitten, kun he pääsevät äänestämään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti