Sivut

tiistai 14. huhtikuuta 2015

Kerhoon, kerhoon

Esikoiseni pääsi juuri ennen joulua mukaan seurakunnan kerhoon, Puolukat-ryhmään. Kaksi ensimmäistä kertaa jännitti ja vähän itketti aluksi, mutta kolmannella kerralla hänellä olikin jo kiire kerhoon.

Pienestä Puolukat-ryhmästä ja sen lapsista on tullut esikoiselleni erittäin tärkeä, oma juttu. Kerhotädistä eli lastenohjaaja Aulista on tullut henkilö, jota muistellaan päivittäin. Aulin ollessa alkuvuodesta poissa, tulivat sanavarastoon sairasloma ja jalka kipeä. Aulin paluuta odotettiin. Ja miltei joka päivä neiti haluaa mennä kerhoon.

Seurakunnan päiväkerho on ollut ensimmäinen paikka, jossa esikoiseni on saanut solmia kaveruussuhteita ilman äidin tai isän avustusta. Siellä on opittu ryhmässä toimimista, uusia lauluja, askartelua ja rukoilua. Aamen, aamen -laulu kuuluu ilmeisesti välipalan yhteyteen, joskus on maalattu postimerkkejä, sotkettu käsiä ja käyty pääsiäisvaelluksella (nämä ovat lapsen itse kertomia asioita). Kerhoryhmän kuvaa katsellaan kotona harva se päivä ja muistellaan kerhokavereita.

Ensi maanantaina eli 20.4. Mikaelinkirkolla järjestetään Snadisti kerhossa -tapahtuma klo 9.30-11.30.
Tapahtumassa esittäytyvät päiväkerhot, leikkitoiminnan kerhot, päiväkotikerhot ja Toninkerhot puuhapisteineen. Kerhoihin voi hakea paikanpäällä.

Tapahtuma alkaa kirkkomuskarilla, lisää musiikkia on puoli yhdeltätoista pihalla Emännänpolulla, jossa tapahtuu myös muuta. Liikuntahulinoiden temppupisteissä pääsee purkamaan energiaa. Kahviosta saa ostettua pullaa, kahvia ja välipalaa. Kahvilan tuotto menee Yhteisvastuu-keräykseen.

Tervetuloa mukaan! Sinne suuntaamme toivon mukaan mekin. Ja erittäin lämpimästi suosittelen Mikaelin seurakunnan päiväkerhoja. Kannattaa laittaa hakemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti