Sivut

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Leijonien perheriehassa

Lions Club Kontula järjestää vuosittain perheriehan Keinutien ala-asteella. Nyt sunnuntaina olin  tapahtumassa kuitenkin vasta ensimmäistä kertaa. Esikoiseni on nyt sen ikäinen, että nämä tapahtumat antavat hänellekin jotain.

Keskiviikkoisen pupukauhistuksen jäljet näkyivät hänessä kuitenkin, kun saavuimme koululle. Olimme jo aiemmin jutelleet kotona, että siellä on heppa, poni ja koiria. Menimme niitä ensiksi katsomaan, mutta jännitys meinasi olla liikaa.

Sisällä kuitenkin jää rikkoontui, kun hän sai ilmapallon. Kävimme onkimassakin. Vauvaperhetapahtumasta jäi kytemään toive saada pieni kasvomaalaus toteutettiin käsiversiona. Neiti sai itse valita sopivan kuvan, joka löytyikin heti vaihtoehdoista: Hello Kitty.
Paikalla oli aikamoinen vilske, ja tuttujakin näkyi. Ihan poniratsastukseen ei vielä lähdetty, mutta ehkä muutaman vuoden päästä.
 
Kuopus heräsi tapahtuman hälinässä ja ihmetteli, missä ollaan. Ilmapallo kuitenkin sai myös hänet innostumaan. Pallosta riitti iloa vielä seuraavana päivänäkin, vaikkei enää katossa pysynytkään.

Näillä nurkilla on ihanan paljon tapahtumia ja tekemistä lapsiperheille. Kävellen pääsee ja hyvin kulkemaan vaunuilla. Lasten kautta huomaa alueen tarjonnan entistä paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti