Sivut

perjantai 6. maaliskuuta 2015

1-vuotias

Kuopukseni täytti eilen vuoden. Jo reilu viikko aiemmin saimme postitse onnittelukortin seurakunnasta. Kortin mukana tuli meille jo tuttua tietoa seurakunnan toiminnasta ja kutsu viime viikkoiseen vauvaperhetapahtumaan.

On ihanaa, että lasta muistetaan. Seuraavaksi odotellaan esikoisen synttäreitä ja jossain vaiheessa niiden jälkeen tulevaa Ruusukorva ja kyyhkynen -kirjaa, joka kuuluu Pienelle parasta -kokonaisuuteen.

Helsingin Mikaelin seurakunnassa muistetaan synttäreinä myös senioriväestöä, sillä 70-vuodesta lähtien kutsutaan aina viiden vuoden välein yhteisille syntymäpäiväkahveille Mikaelinkirkolle. Olen miettinyt sitä, että myös täysikäistyviä tai nuoria aikuisia olisi hyvä muistaa esimerkiksi tekstiviestein. Täytyy selvittää, kuinka se onnistuisi ja mitä kustantaisi. Se olisi ainakin yksi muistutus siitä, että seurakunta välittää.

Kuopuksen synttärijuhlia piti viettää viikonloppuna, mutta todennäköisesti joudumme niitä siirtämään, kun sankari on kuumeessa. Onneksi juhlat eivät ole päivän päälle, varsinkaan yksivuotiaalle. Mukavampi juhlia terveenä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti