Sivut

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Luottamushenkilökoulutus

Lauantaina 10. tammikuuta osallistuin seurakuntayhtymän järjestämään luottamushenkilökoulutukseen, joka pidettiin Kulttuuritalolla. Paikalla oli runsaasti eri seurakuntien luottamushenkilöitä, mutta silti laskujeni mukaan aika moni ensimmäisen tai uuden kauden aloittava oli jossain muualla. Meidän seurakunnasta oli kuitenkin hyvä edustus, vain muutama puuttui.

Minulle päivä oli oikein hyödyllinen. Se sisälsi tietoa ja huumoria, spontaania verkostoitumista ja yhdessä pohdiskelua. Kassillinen saatuja julkaisuja ja monisteita on vielä osittain kesken. Strategialinjauksia, muutostoiveita ja erojen syitä.

Päivän hauskimmat hetket saatiin kokea Stella Polariksen Kirstin ja Micken impropätkässä, jossa kanttori ja seurakunnan talousassistentti keskustelivat.

Osallistuin iltapäivällä kolmeen kanavaan, joita kaikkiaan oli viisi. Talous ja luottamushenkilöiden rajat jäivät käymättä, sillä kokouskäytännöt, viestintä ja meneillään olevat hankkeet saivat minusta kuulijan. Tosin hankkeiden esittelyyn olin hieman pettynyt. Jälkikäteen ajateltuna olisin mielummin osallistunut luottamushenkilöiden rajat -kanavaan. Onneksi sieltä sai materiaalin, vaikkei kuulemassa ollutkaan.

Kouluttautuminen jatkuu, vaikka kohta tositoimet alkavatkin. Ei elämässä valmiiksi tulla, opitaan vaan aina lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti