Sivut

tiistai 30. kesäkuuta 2015

SkidiRock

 
Kävimme myös tänä vuonna koko perheen voimin SkidiRockissa, joka järjestetään vuosittain Leikkipuisto Kurkimäen piha-alueella. Kyseessä on lapsille suunnattu maksuton musiikkitapahtuma, joka järjestetty miltei parikymmentä kertaa. Ensi vuonna on tapahtuman juhlavuosi, kun vietetään 20. SkidiRock.

Kuten viime vuonna, tälläkin kertaa sää suosi, sillä tapahtumapäivän molemmin puolin oli melkoisen sateista ja koleaakin, mutta itse h-hetkellä paistoi aurinko ja lämpö helli kuuntelijoita. Pääesiintyjänä oli tänä vuonna Mimmit, mikä olikin ainakin meidän perheen pienten suuressa suosiossa. Fanikortteja ja kuvaa on katseltu harva se päivä.
Pave Mikaelin seurakunnasta juonsi tapahtuman.

SkidiRockissa, kuten alueen monessa muussakin lapsiperheille suunnatussa tapahtumassa, oli mukana myös Mikaelin seurakunnan edustusta ja oma ständi. Valitettavasti puhelimeni akku sippasi ennen kuin sain kuvat niistä. Esikoinen kävi seurakunnan ständillä etsimässä aarretta ja sai tarran muistoksi. Näin seurakunnan luottamushenkilön näkökulmasta on oikein mukavaa ja tärkeää, että seurakunta näkyy myös ns. kentällä.
Kohta alkaa Mimmien muskari!
Mimmit lavalla
Tap-tap-tap.
Isot mimmit ja pikkumimmit.

Lavan eteen, maksoi mitä maksoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti